Palvelut

Teemme design-tuotteita sekä mittatilauskalusteita niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin Etelä-Karjalan alueella.

Tilaustuotteet

Osuuskunnan sivujen kautta voit olla yhteyksissä meihin ja kertoa toiveistasi. Etsimme tuotteellesi tekijän joukostamme ja hän on yhteydessä sinuun. Suunnittelu voi alkaa ja voit neuvotella yksityiskohdista suoraan tekijän kanssa.

Vuokratyövoimaa

Osuuskunnan kautta voidaan myös löytää työntekijä purkamaan yrityksesi tilausruuhkaa tai tuuraamaan sairauslomalaista. Osuuskunnan kaikki jäsenet ovat suorittaneet työturvallisuuskorttiin ja tulityökorttiin vaadittavan koulutuksen. Jäsenillä on myös ensiapukoulutus. Yhteydenottopyynnön voit jättää osoitteeseen info@woodstudio.fi.

Erikoisosaaminen

Osuuskunnan käytössä on CNC-työstökeskus, laserleikkuri sekä 3D-tulostimia, ja jäsenissämme on NC-osaajia. Yksilölliset puutuotteet tekstillä ja kuvilla/kaiverruksilla on mahdollista toteuttaa toiveidesi mukaan. Voimme esim. suunnitella yrityksellesi tuotteen, jolla voit muistaa yhteistyökumppaneita ja työtekijöitä.

Valmistuotteet

Osuuskuntamme jäsenillä on myös pieniä eriä omia valmistuotteita. Tuotteisiin on monesti saatavissa yksilöllisyyttä pienillä muutoksilla esim. pintakäsittelyllä. Tälläkin tavalla voit saada oman ainutlaatuisen käsityön itsellesi tai lahjaksi.